Een taak voor een externe installatie maken

De taak Install application remotely is bedoeld om Kaspersky Endpoint Security op afstand te installeren. Met de taak Install application remotely kunt u het installatiepakket van het programma op alle computers in de organisatie implementeren. Voordat u het installatiepakket implementeert, kunt u de antivirusdatabases in het pakket bijwerken en de beschikbare programmaonderdelen selecteren in de eigenschappen van het installatiepakket.

Een taak voor installatie op afstand maken in de Beheerconsole (MMC)

Een taak voor installatie op afstand maken in de Webconsole en de Cloudconsole